Ανακοινώσεις

Μουσική Παράσταση
Once Upon a Dream

Once Upon a Dream: Μια υπέροχη παράσταση! Το Τμήμα Μελοδραματικής διέπρεψε και πάλι…


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή διοργανώνει Μαθητική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία! Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Νέο Καρλόβασι. Θα παίξουν σπουδαστές από τα τμήματα Πιάνου, Ακορντεόν, Βιολιού, Κιθάρας , Τρομπέτας και Μπουζουκιού. Θα τραγουδήσει το τμήμα Μελοδραματικής! Μια Μαθητική Συναυλία αποκλειστικά με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Κατατακτήριες Εξετάσεις Οκτωβρίου 2023

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή διοργανώνει και φέτος Κατατακτήριες Εξετάσεις για το Ωδειακό Έτος 2023-24.Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Θεωρητικών της Σχολής. Αναλυτικά το πρόγραμμα των Κατατακτηρίων Εξετάσεων:
09:30-12:30: Γραπτές Εξετάσεις Σχολής Ανώτερων Θεωρητικών (Ειδικού Αρμονίας) και θα ακολουθήσει στις 12:30 η Προφορική Εξέταση του κάθε υποψηφίου.
Παρακαλούνται όσοι σπουδαστές Αρμονίας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις Κατατακτήριες Εξετάσεις με σκοπό να καταταχθούν στη Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών- Ειδικού Αρμονίας, να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Σχολής: Καθημερινά 16:00-21:00 & τηλ. 22730-35814 email:pythagoreiosmusic@gmail.com Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12/10.


Έναρξη τμήματος Μουσικής Προπαιδείας & Μουσικο-κινητικής Αγωγής

Το τμήμα Μουσικο-κινητικής ξαναρχίζει! Η ιδανική εισαγωγή στον κόσμο της Μουσικής για τους μικρούς μας καλλιτέχνες! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλ. 22730-35814 & 6997065193 και στο email: pythagoreiosmusic@gmail.com. Αναλυτικές πληροφορίες https://pythagoreiosms.gr/?page_id=206


Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής σήμερα και η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή ανακοινώνει με τη σειρά της, τις 2 καλοκαιρινές μαθητικές συναυλίες όλων των τμημάτων (1&3Ιουλίου) μαζί με ένα ιστορικό γεγονός για το νησί μας: το πολύ υψηλό επίπεδο των σπουδαστών του τμήματος Μελοδραματικής(τάξη Δήμητρας Τσακανιά) θα μας χαρίσει 4μοναδικές εκδηλώσεις, ανεβάζοντας για πρώτη φόρα στη Σάμο, ΟΠΕΡΑ! Πρόκειται για την διάσημη όπερα Διδώ & Αινείας του H.Purcell, όπου θα ανέβει σε 2 διανομές: Α’ διανομή 2/7&7/7 και Β’ διανομή 5/7&9/7 σε Καρλόβασι-Βαθύ -Πυθαγόρειο. Πολιτιστική-Μουσική εβδομάδα στη Σάμο από την Πυθαγόρειο Μουσική Σχολή! Χρόνια Πολλά&Καλά σε όλους γεμάτα ΜΟΥΣΙΚΗ!!!


Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Την Κυριακή 18Δεκεμβρίου 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα! Συμμετέχουν σπουδαστές από τα τμήματα Πιάνου, Ακορντεόν, Βιολιού, Κιθάρας , Τρομπέτας και Μπουζουκιού μαζί με την Παιδική Χορωδία! Μία συναυλία αποκλειστικά με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Είσοδος ελεύθερη.


Τμήμα Παιδικής Χορωδίας

Το τμήμα Παιδικής Χορωδίας ξαναρχίζει!! 1η συνάντηση Παρασκευή 4/11 17:30. Διδασκαλία: Δήμητρα Τσακανιά Υ.γ.: Δεκτά όλα τα παιδιά ηλικίας 6-13 ετών και μπορούν να έρθουν στην 1η μας συνάντηση δοκιμαστικά(δωρεάν).


Κατατακτήριες Εξετάσεις Οκτωβρίου 2022

15 Οκτωβρίου 2022: Μία ιστορική ημέρα για την Σχολή μας, καθώς πέραν των άλλων, πραγματοποιήθηκαν για 1η φορά κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Μονωδίας. Πολύ σημαντική ημέρα επίσης, για τους καθηγητές της Σχολής όπως και για όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους!Οι κατατακτήριες εξετάσεις Ειδικού Αρμονίας, Πιάνου & Μονωδίας πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Συνολικά κατατάχθηκαν: 8 υποψήφιοι στην Ανωτέρα Σχολή, 5 υποψήφιοι στη Μέση Σχολή, 2 στην Κατωτέρα Σχολή και 4 στη Σχολή Ειδικού Αρμονίας. Ευχαριστούμε θερμά την εκπρόσωπο του ΥΠ.ΠΟ.Α. Κα Κοψιδά Ζωή και όλα τα μέλη των 3 επιτροπών για την άψογη συνεργασία(Μοντίνου Μαρία,Μπαρμπάκη Μαρία,Κουμαραδιό Γεώργιο,Θαλασσινού Μαριάνθη,Τσακανιά Δήμητρα,Κώνστα Ειρήνη και Σιγαλό Δημήτριο).
Υ.γ.1 : Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στον Κ. Καραμπερόπουλο Κων/νο, που απουσίασε λόγω νοσηλείας.
Υ.γ.2 : Ευχαριστούμε τον Δήμο Δ.Σάμου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.


Το πρόγραμμα των Κατατακτηρίων εξετάσεων της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Καρλόβασι, έχει ως εξής:

10:00 π.μ. Κατατακτήριες Ειδικού Αρμονίας

10:30 π.μ. Κατατακτήριες Πιάνου

1:00 μ.μ. Κατατακτήριες Μονωδίας


Το Νέο Ωδειακό Έτος ξεκινά! Έναρξη εγγραφών 5 Σεπτεμβρίου και μαθημάτων Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου! Αναλυτικές Πληροφορίες– εγγραφές στα τηλ: 22730-35814 & 6997065193.

*Τα μαθήματα προετοιμασίας κατατακτήριων εξετάσεων και πανελλαδικών εξετάσεων ξεκινούν από 5/9.

**Για την αποφυγή συνωστισμού, σας προτείνουμε να προγραμματίσετε την εγγραφή μέσω ραντεβού, καλώντας στη Γραμματεία ή στέλνοντας e-mail/μήνυμα στις σελίδες κοινωνικών δικτύων της Σχολής μας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τμήματα της Σχολής μπορείτε να δείτε εδώ: http://pythagoreiosms.gr/

Καλή Σχολική , Ακαδημαϊκή & Ωδειακή Χρονιά σε όλους με Υγεία!